Prirodna ljepota kože

 APROTIE kozmetika

Predstavljamo vam vrhunsku kozmetiku iz Japana za pomlađivanje, smanjenje  bora i pigmentnih mrlja. Jedinstvena funkcionalna prirodna kozmetika sa najmanjom prirodnom kapsulom na svijetu.

Ciklokapsulacija Retinola stvara čvrstu, elastičnu te glatku i mladenačku kožu.  Retinol ostaje visoko djelatan i 40 dana nakon otvaranja seruma za razliku od svih drugih pripravaka sa retinolom.

Obnovite i sačuvajte vašu ljepotu na potpuno prirodan način. Pogledajte detaljnu prezentaciju kozmetike: detaljnije

Načinjena najmodernijom japanskom  tehnologijom mikrokapsuliranja prirodnih sastojaka omogućilo je ovakvu djelotvornost ove funkcionalne kozmetike

Bez umjetnih mirisa   /   Bez umjetnih boja   / bez tekućeg parafina   /  Bez parabena   /    Bez alkohola


                 


 APROTIE Circe intenzivni serum za glatku kožu

APROTIE Circe intenzivni serum za glatku kožu sadrži: mikrokapsule vitamina A, mikrokapsule astaksantina, EGF faktor rasta stanica i EGCG  polifenoli iz ekstrakta čaja . Oni mogu pomoći popravku DNK i podržati metabolizam kože, učiniti vašu kožu  zdravom i mladom.

APROTIE Circe intenzivni serum za glatku kožu može intenzivno smanjiti bore jer sadrži mikrokapsulirani   vitamin A, tako da u 2 tjedna  vaša koža vraća čvrstoću i meka je poput svile.

Mikrokapsulirani  Vitamin A ima funkciju protiv starenja, uklanja bore, i regenerira osjetljivu kožu, on je nestabilan, oksidira lako i brzo se raspada kada je izložen izravno toplini i svjetlosti. Kako bi bio što učinkovit na koži Tiens koristi tehniku mikrokapsuliranja ​​kojom vitamin-može prodrijeti u duboke slojeve kože  i vratiti vitalnost vaše kože iznutra te tako ubrzati smanjenje finih linija i bora.

mikrokapsulirani astaksantin: Astaksantin je prirodni antioksidans koji može izbaciti slobodne radikale i štiti kožu od sunčevih zraka i oštećenja DNA uzrokovanih ultraljubičastim zrakama.

EGF faktor rasta stanica: To je interna aktivna tvar koja  potiče metabolizam stanica i regeneraciju oštećene DNK.

EGCG-polifenoli Ekstrakta čaja: EGCG je vrsta učinkovitog antioksidansa izvađen iz TP zelenog čaja. On spriječava oštećenja DNA.

Serum je rađen na formulaciji mikrokapsuliranja ​​koja može poslati nutricijent u dubokom sloju kože, lagano se upija i na taj način njeguje kožu.

S godinama  DNA se oštećuje. Koža se može samoobnoviti samo kod blagih oštećenja DNK, dok slobodni radikali koji su nastali zbog oštećenja kože usporavaju njenu funkciju i time smanjuju kolagen i štete koži.

APROTIE Circe krema

APROTIE Circe krema za lice sadrži 3 ultra efikasna sastojka koji obnavljaju kožu te smanjuju bore i povećavaju elastičnost kože tako da vaša koža izgleda lijepo i sjajno.

Placenta raži je bogata aminokiselinama koje poboljšavaju aktivnost stanica kože I smanjuju proizvodinju melanina, čineći tako kožu glatkom I nježnom.

Kombinacija EGF, IGF, FGF  faktora rasta kože I ekstrakt peptide iz biljaka može poboljšati aktivnost stanica kože I zaštitti kožu od oštećenja I djelovanja okoline..

Ogrozd i arbutin:  2 sastojka koji su bogati vitaminom C, nekoliko aminokiselina i minerala. Oni su u stanju spriječiti djelovanje tirozinaze i smanjuju proizvodnju melanina, što rezultira da koža bolje izgleda i da je svjetla.

Krema je pogodna za sve kojima treba njega kože, a posebno za one koji pate od starenja kože, kao što su široke pore na koži, opustjeli obrazi i brada, opustjele konture lica, tamnija koža, vidljive fine linije oko očiju i usta .


 
Detaljnije informacije na mob: 091 534 3844

Ako ste iz Slovenije naručite  na stranici: www.tianshi.savjetnik.com

Verica

Osoba sam sa jako suhom kozom lica i tenom sa pigmentnim mrljama od trudnoce.

Serum Aprotie Circe -1 kap i Krema LU Aprotie Circe - zrno bisera.
Odmah se osjeti kako se koza lica osvjezi. Iako se za suhu kozu vrata i lica koristi jako puno kreme, ovo je bilo iznenadjenje- iako suha koza i jako pojacana pigmentacija- ucinak vec nakon prvog nanosenja - cisti wellness za kozu! Mimka bez  zatezanja, nemasno, ravnomjerno upijeno!

Ksenija

Kada je kozmetika u pitanju, kreme i podloge za sminku, kao i svaka mlada zena- zelim samo najbolje za sebe. Ali sam i jako zahtjevna- ne zelim nikakvu losu informaciju na mojem licu.Zato jako vodim racuna da krema podrzava te moje zahtjeve. Odusevljenje! Stvarno opravdano.
Moja brada- pokazuje malo zadrzavanja vode. Brada iscitava i  stanje bubrega. Sutradan - kompletna koza lica dise! Na bradi nemam natecenost, a cijela koza lica je mekana, podatna i pokazuje svjezinu. Svakako ju nastavljam koristiti, te ju rado preporucujem svima.

Valentina ,vizazistica

U svakodnevnom radu koristim kvalitetnu kozmetiku da bih osobama koje traze moje usluge sminkanja dala najbolje.Vazno- da je Proizvod prirodan, da odgovara svima i da nema alergijskih reakcija, da podnosi sminku tj da djeluje dobro kao podloga. Aprotie Circe Serum i LU kremu Aprotie Circe sam koristila za podlogu kod mlade osobe koja ima problematicno lice. Za vrijeme nanosenja kreme osjetila sam pod rukom da se lice osvjezava i dise, da su kretnje lica blage i prirodne, i da se odmah vidi ucinak Aprotie Circe na licu. Osoba je bila zadovoljna ucinkom i osjecajem svjezine koji je bio poslije nanosenja kreme i sutradan!

Posto u poslu koji radim koristim samo vrhunsko, ovaj puta dajem sansu i ovoj fantasticnoj kozmetici Aprotie Circe, jer su mi zadovoljne osobe koje njom tretiram.
 
                 

Detaljnije informacije na mob: 091 534 3844