Prirodna ljepota kožePsorijaza

Imate psorijazu?  Rado cemo Vam pomoci na osnovu iskustava onih koji je vise nemaju!
Tel: 091 534 38 44  


Dubravka, umirovljenica.

Nakon 10 mjeseci korištenja Tiens preparata riješila  svoj problem sa psorijazom. Godinama  bezuspješno pokušavalo riješit problem. Pogledajte sliku njenih ruku prije Tiensa i nakon .Ana, 53 godine

Bolujem od psorijaze. Koristim preparate Tianshi koji su mi jako pomogli. Istovremeno sam upotrebljavala masku od spiruline i kapsule vejkana izvana zbog jako izraženih kapilara. Stanje s epopravilo, a upotrebom Sjue Bao vidno sam pomladila kožu lica, vrata i dekoltea.


Josip, umirovljenik

20 godina se pokušavao  riješiti psorijaze. Liječio se u Malom Lošinju, Naftalanu u Ivanić Gradu, ali je sve bilo uzalud. Nakon dva mjeseca uzimanja Tianshi pripravaka (antilipidni čaj, biocink, hitozan, spirulina, biokalcij) počeo je primjećivati opće poboljšanje organizma.  Počela se čistiti koža od psorijaze.

Tadija S.- psorijaza
Dugo vremena sam imao problem sa svrabom, bolovima, te psihičkim opterećenjem koje je pratitelj psorijaze. I sam medicinske struke, svuda sam tražio i koristio preporučene lijekove (bilo «narodne», bilo alopatske medicine). Znajući  «sve»o mojoj bolesti, nisam sa povjerenjem uzeo preporučenu terapiju. Više je bilo:… do sada sam potrošio toliko, mogu probati još i ovo…

Kada sam po shemi počeo sa preporučenim korištenjem preparata, već sam se osjećao bolje. Nakon prve terapije i radne kolege su drugima,  govorili o meni. Poznanici koji su vidjeli moju kožu, a znaju je od prije i sami preporučuju ove proizvode drugima.

Moja koža je čista!


Psorijaza više nije bauk.  Saznajte zašto:

Mob.:  091 534 3844