Prirodna ljepota kože

 Peglanje bora za 2 minuta

INSTANTLY AGELESS

Instantly Ageless™ su vrlo moćne mikro anti-age ampulice koje brzo i učinkovito smanjuju vidljive znakove starenja. Revolucionarni sastojak Argireline: peptid koji radi kao botox-bez igle. Instantly Ageless™ oživljava kožu i smanjuje pojavu sitnih linija i pora.

Pomno razvijena, naša formula sadrži kompleks minerala koji ujednačavaju ton kože. Instantly Ageless™ odmah se otapa u koži i smanjuje pojavu bora, podočnjaka i sindroma otečenih očiju. Posebno je dizajniran kako bi ciljano djelovao na područja koja su izgubila elastičnost. Korisnici u roku dvije minute vide dramatične rezultate na tretiranim dijelovima kože.

Prednosti
Vidljivo smanjuje pojavu sitnih linija i bora
Briše podočnjake i natečenost ispod očiju
Smanjuje pojavu pora
Pomaže boljoj teksturi kože
Djelatna je 4 do 7 sati.

Sastojci
Voda 90%(Aqua), natrijev silikat, magnezij aluminij silikat, acetil hexapeptide-8 (Argireline), fenoksietanol, Ethylexylglycerin, Yellow 5 (Cl 19140), Red 40 (Cl16035).

Upute
Lagano namažite vrlo tanki sloj na ciljanim područjima; ostavite da se skroz osuši na koži bezizražajnog lica 2-3 minute dok se proizvod skroz ne osuši. Jedna bočica je za 3-5 apliciranja ovisno o individualnoj upotrebi. Koristite prema uputama i izbjegavajte kontakt s očima. Ako proizvod dospije u oči, isperite vodom. Prekinite uporabu ako crvenilo ili iritacija događa. Konzultirajte se sa svojim liječnikom ako ste alergični na kozmetiku.

Instantly Ageless
Pakiranje:  25 tuba za približno 50 tretmana


Uvjerite se sami. Nazovite nas i ispeglajte bore za 2 minute.

091 592 4193