Prirodna ljepota kože


 Ljepota kože iz Kine

 Predstavljamo vam jedinstven pristup djelovanja na ljepotu iznutra..

Djelujte na uzrok, a time će te i posljedicu odkloniti.  Tiens vodeća kompanija na polju kineske tradicionalne stvorio je pripravke kojima djelujete na ljepotu iznutra.

Zdrav organizam očišćen od svih otrova sam stvara zdravu kožu. Prvi korak je očistite organizam kapsulama ljepote i hitozanom, time će fleke koje imate na koži same otići. Organizam će sam riješiti taj problem.

Reparativna kozmetika koja se pije jedina može djelovati na uzrok problema.

Sve detaljnije informacije o ovim pripravcima na bazi kineske tradicionalne mudrosti i načinu korištenja  možete dobiti  na mob:

091/ 534 3844

Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo na ovom polju.

 Neka svjedočanstva zadovoljnih korisnika ovih proizvoda

Vesna, 30 godine
Veliki problemi sa prištevima po licu. Sa sjue bao aparatom vršen je lifting lica 15 do 20 minuta. Već nakon prvog tretmana nastupilo je vidljivo poboljšanje. Danas više nema problema sa prištevima.

Jelena, 34 godine
Imala pigmentne pjege na licu prljavo sive boje. Koristila Hitozan i pjege su potpuno nestale.

Lidija, 35 godina
Problem izraženih pigmentnih mrlja na predjelu oko očiju i brade. Svi preparati koje je od tada koristila nisu se pokazali učinkoviti, samo su isušili i nadražili kožu. Upotrebom Tianshi Proizvoda izvana i oralno (Hitozan, Kapsule ljepote). Za nepuna 3 mjeseca riješila je problem i vidno poboljšala stanje kože.

Dubravka, 42 godine
Koža je bila suha, umorna i već opuštena. Nakon 10 tretmana Sjue Bao aparatom- koža se vidno pomladila. "Prije nisam mogla niti zamisliti da izađem bez pudera i šminke, a ujutro se nisam volila niti pogledati u ogledalo. Sada mi je koža svježa i podmlađena da uopće puder ne koristim. Koristim i dalje Kapsule ljepote i povremeno ponavljam tretmane nefritom, za održavanje postojećeg stanja. Nakon uspješnog tretmana na licu, tretirala sam i kožu tijela. Najviše sam primijetila uspjeh na grudima


Ana, 53 godine
Bolujem od psorijaze. Koristim preparate Tianshi koji su mi jako pomogli. Istovremeno sam upotrebljavala masku od spiruline i kapsule vejkana izvana zbog jako izraženih kapilara. Stanje s epopravilo, a upotrebom Sjue Bao vidno sam pomladila kožu lica, vrata i dekoltea.


Vesna, 30 godine
Veliki problemi sa prištevima po licu. Sa sjue bao aparatom vršen je lifting lica (čisto maslinovo ulje) 15 do 20 minuta.  Već nakon prvog tretmana nastupilo je vidljivo poboljšanje.  Danas više nema problema sa prištevima.

Josip, umirovljenik
20 godina se pokušavao  riješiti psorijaze. Liječio se u Malom Lošinju, Naftalanu u Ivanić Gradu, ali je sve bilo uzalud. Nakon dva mjeseca uzimanja Tianshi pripravaka (antilipidni čaj, biocink, hitozan, spirulina, biokalcij) počeo je primjećivati opće poboljšanje organizma.  Počela se čistiti koža od psorijaze.

Dubravka, umirovljenica
Godinama imala tešku psorijazu.  Nakon 10 mjeseci korištenja problem je bio riješen. Slika ruku prije Tiensa i nakon korištenja preparata.


Nada, 44 g. Zagreb
Pet godina pokušavala sam riješiti problem sa kožom samo na određenom dijelu tijela , probala sam zaista sve od klasične medicine, promijenila prehranu, tretirala to područje sa svim što mi je preporučeno  ali  uspjeh je bio samo privremen odnosno kratkotrajan. Prije godinu dana potrošila sam jednu kutiju bio kalcija i jednu kutiju hitozana. Moja koža je potpuno čista kao da se tu nikada ništa nije događalo, a ja se neizmjerno zahvaljujem Tienshiu.

Jelčena, 34 godine
Imala pigmentne pjege na licu prljavo sive boje. Koristila hitozan i pjege su potpuno nestale.

Suzana,  40 g.
Imala sam probleme sa alergijama. Najviše me smetala ambrozija. Ovo proljeće se osjećam kao da nikad do sada nisam imala nikakvih problema sa alergijama.

Umirovljenik,
Svakoga mjeseca po dva puta problemi sa herpesom u nosu.  Nakon korištenja kordicepsa već par mjeseci ni traga herpesu.

Neda, 44 godine
Na licu imam jako izražene crvene mrlje. Do sada mi nisu pomogle kreme na bazi kortikosteroidakoje su mi prepisivali. Trenutno bi ublažili stanje ali nakon prekida korištenja sve bi se vratilo.  nakon samo jednog tretmana Tianshi proizvoda (spirulina, vejkan i hitozan) izvana koža izgleda puno bolje. Posebno mi pomaže lagana masaža nefritom.

Silvana, 49 godina
Oduševljena sam lifting efektom preparata Tianshi izvana, a naročito rezultatima postignutim aparatom Sjue Bao. radila sam kombinaciju akumpresure i masažu nefritom. U samo jednom tretmanu koža se vidno podmladila. Jako sam zadovoljna rezultatima hitozan losiona na koži tijela. bedra su mi čvršća sa puno manje celulita.
Sve detaljnije informacije o ovim pripravcima na bazi kineske tradicionalne mudrosti i načinu korištenja  možete dobiti  na mob:

091/ 534 3844

Preparati iz Kine na bazi kineske tradicionalne mudrosti za ljepotu kože

ANTILIPIDNI ČAJ-je ono najbitnije iz prirode a bazna sirovina je zeleni čaj gdje su dodane prirodne komponente biljnog podrijetla. Smanjuje lipide u krvi, poboljšava probavu, poboljšava tonus slezene i želuca te čisti organizam, pojačava energiju, regulira tlak,regulira probavu, regulira  tlak.
       HITOZAN- prirodan proizvod koji regulira fiziološke funkcije organizma. Hitozan koči proces starenja, povečava imunitet, vrlo dobro sredstvo za preventivne bolesti, regulira biološki ritam i pomaže brzom opravku ljudskog organizma, čisti organizam od otpadnih tvari, (vrlo djelotvoran kod ljudi koji prolaze kemoterapije).


KAPSULE LJEPOTE-Sastav: ružmarin,korijen  anđelike, korijen božura, lažni šafran, sjeme breskve, zečje uho, Kineka remanija

Tiens Kapsule ljepote ukrašavaju I produžuju vašu mladost


SPIRULINA-vrlo je bogata bjelančevinama, sadrži aminokiseline koje su prijekopotrebne čovjeku, sadrži mnošvo nophodnih minerala među kojima I željezo, kalcij, natrij ,kalij , bakar, magnezij, cink, fosfor, selen, vitamine B skupine, vitamine C,D I E, beta karoten I druge aktivne tvari.

Tiensov CINK-ima vrlo važnu ulogu u aktiviranju enzima jer više od 80 vrsta enzima u organizmu ovisi o prisutnosti cinka. Cink ima ulogu katalizatora, aktivira enzime  sastavni je dio njihove strukture. Također cink ima ogromnu ulogu  u stvaranju spolnih hormona.

VEJKAN-sadrži ulje pšeničnih klica, lecithin, B-karoten. Znanstveni ekperimenti su dokazali da ulje pšeničnih klica obiluje vitaminom  E,  ensencijalno linolnom I linolenskom kiselinom. Vejkan zahvaljujući antioskidativnoj aktivnosti vitamina E poboljšava prohodnost krvnih žila, sprječava izljev krvi u mozak, infarkt srca.

KORDICEPS- prirodni antibiotik , jača imunitet, ima protuupalno djelovanje, umjereno proširuje krvne žile, povečava dotok krvi u srce I pluća. Kordiceps ima farmakološke učinke kao što su: povečava sposobnost suprostavljanja umoru, smanjuje razinu lipida u krvi, djeluje antioksidativno.


Naša koža govori puno više o našem organizmu nego što mislimo, o stanju u našem organizmu i o našim prehrambenim navikama. Tako nečista, suha, masna, osjetljiva koža itekako govori o stanju u našem organizmu i našim organima koji su međusobno povezani, jer  tradicionalna kineska medicina gleda na čovjeka kao prirodno biće koje je u ravnoteži uma duha i tijela.

Posjetite portal o Tiens preparatima:  https://www.tiens-centar.com/