Prirodna ljepota kožeNeka vam u odabiru pomognu iskustva drugih.Vesna, 30 godine
Veliki problemi sa prištevima po licu. Sa sjue bao aparatom vršen je lifting lica 15 do 20 minuta. Već nakon prvog tretmana nastupilo je vidljivo poboljšanje. Danas više nema problema sa prištevima.

Jelena, 34 godine
Imala pigmentne pjege na licu prljavo sive boje. Koristila Hitozan i pjege su potpuno nestale.

Lidija, 35 godina
Problem izraženih pigmentnih mrlja na predjelu oko očiju i brade. Svi preparati koje je od tada koristila nisu se pokazali učinkoviti, samo su isušili i nadražili kožu. Upotrebom Tianshi Proizvoda izvana i oralno (Hitozan, Kapsule ljepote). Za nepuna 3 mjeseca riješila je problem i vidno poboljšala stanje kože.

Dubravka, 42 godine
Koža je bila suha, umorna i već opuštena. Nakon 10 tretmana Sjue Bao aparatom- koža se vidno pomladila. "Prije nisam mogla niti zamisliti da izađem bez pudera i šminke, a ujutro se nisam volila niti pogledati u ogledalo. Sada mi je koža svježa i podmlađena da uopće puder ne koristim. Koristim i dalje Kapsule ljepote i povremeno ponavljam tretmane nefritom, za održavanje postojećeg stanja. Nakon uspješnog tretmana na licu, tretirala sam i kožu tijela. Najviše sam primijetila uspjeh na grudima ".

Psorijaza

Ana, 53 godine
Bolujem od psorijaze. Koristim preparate Tianshi koji su mi jako pomogli. Istovremeno sam upotrebljavala masku od Spiruline i kapsule Vejkana izvana zbog jako izraženih kapilara. Stanje se popravilo, a upotrebom Sjue Bao vidno sam pomladila kožu lica, vrata i dekoltea.

Josip, umirovljenik
20 godina se pokušavao riješiti psorijaze. Liječio se u Malom Lošinju, Naftalanu u Ivanić Gradu, ali je sve bilo uzalud. Nakon dva mjeseca uzimanja Tianshi pripravaka (Antilipidni čaj, bioCink, Hitozan, Spirulina, bioKalcij) počeo je primjećivati opće poboljšanje organizma. Počela se čistiti koža od psorijaze.Tadija S.- psorijaza
Dugo vremena sam imao problem sa svrabom, bolovima, te psihičkim opterećenjem koje je pratitelj psorijaze. I sam medicinske struke, svuda sam tražio i koristio preporučene lijekove (bilo «narodne», bilo alopatske medicine). Znajući «sve»o mojoj bolesti, nisam sa povjerenjem uzeo preporučene Proizvode. Više je bilo:… do sada sam potrošio toliko, mogu probati još i ovo…
Kada sam po shemi počeo sa preporučenim korištenjem Preparata, već sam se osjećao bolje. Nakon prvog koristenjai radne kolege su drugima, govorili o meni. Poznanici koji su vidjeli moju kožu, a znaju je od prije i sami preporučuju ove Proizvode drugima.
Moja koža je čista!


Dubravka, umirovljenica.- psorijaza

Nakon 10 mjeseci korištenja Tiens preparata riješila  svoj problem sa psorijazom. Godinama  bezuspješno pokušavalo riješit problem. Pogledajte sliku njenih ruku prije Tiensa i nakon.

Jasna T.
Proizvode sam uzela zbog nečiste kože lica, na koju sam stavljala deblji sloj pudera da se ne primijeti. Nakon mjesec dana, na moje oduševljenje,koza se potpuno iscistila,a i naslage celulita na bedrima su smanjene! Moja koža je napeta i čista.
Ista preporuka pomogla mi je u rješavanju mog starog problema sa probavom!


Neda, 44 godine
Na licu imam jako izražene crvene mrlje. Do sada mi nisu pomogle kreme na bazi kortikosteroida koje su mi propisivali. Trenutno bi ublažili stanje, ali nakon prekida korištenja - sve bi se vratilo. Nakon samo jednog tretmana Tianshi Proizvodima (Spirulina, Vejkan i Hitozan) izvana koža izgleda puno bolje. Posebno mi pomaže lagana masaža nefritom.

Silvana, 49 godina
Oduševljena sam lifting efektom Preparata Tianshi izvana, a naročito rezultatima postignutim aparatom Sjue Bao. Radila sam kombinaciju akupresure i masažu nefritom. U samo jednom tretmanu koža se vidno pomladila. Jako sam zadovoljna rezultatima Hitozan losiona na koži tijela. Bedra su mi čvršća i sa puno manje celulita.

Nada, 44 g. Zagreb
Pet godina pokušavala sam riješiti problem sa kožom samo na određenom dijelu tijela. Probala sam zaista sve;od klasične medicine, promijenila prehranu, tretirala to područje sa svim što mi je preporučeno; ali - uspjeh je bio samo privremen, odnosno kratkotrajan. Prije godinu dana potrošila sam jednu kutiju bioKalcija i jednu kutiju Hitozana. Moja koža je potpuno čista kao da se tu nikada ništa nije događalo, a ja se neizmjerno zahvaljujem Tianshiu.Vidna poboljšanja stanja kože i općeg stanja organizma kod žena u menopauzi upotrebom preparata Tianshi: Kanli, Kalcij, bioCink i Kapsula ljepote. Uzimaju se prema uputi. Rezultati se vrlo brzo osjete.


Ivana

Lifting lica
Prije liftinga lica

Nakon tretmana


O primjenu u mršavljenju pogledajte na stranici www.dijeta.savjeti.com