Prirodna ljepota kože  Dan japanske kozmetike

  Jedinstvena funkcionalna kozmetika sa najmanjim prirodnim kapsulama u svijetu.
Pozivamo vas na dan japanske kozmetike APROTIE.

Upoznajte se i sami testirajte ovu vodeću japansku funkcionalnu kozmetiku načinjenu mikrokapsuliranjem(nano tehnologijom) prirodnih sastojaka.  Ciklokapsulacija Retinola stvara čvrstu, elastičnu te glatku i mladenačku kožu.

Detaljnije informacije na mob: 091 534 3844

Dan japanske kozmetike u Zagrebu

02.05.2015.

Predavanje i testiranje kozmetike.

Detaljnije informacije na mob: 091 534 3844


 Pogledajte na slikama što se zbivalo na poslednjem danu japanske kozmetike u našem centru u Zagrebu

Verica
 
Osoba sam sa jako suhom kozom lica i tenom sa pigmentnim mrljama od trudnoce.

Serum Aprotie Circe -1 kap i Krema LU Aprotie Circe - zrno bisera.
Odmah se osjeti kako se koza lica osvjezi. Iako se za suhu kozu vrata i lica koristi jako puno kreme, ovo je bilo iznenadjenje- iako suha koza i jako pojacana pigmentacija- ucinak vec nakon prvog nanosenja - cisti wellness za kozu! Mimka bez  zatezanja, nemasno, ravnomjerno upijeno!

Ksenija

Kada je kozmetika u pitanju, kreme i podloge za sminku, kao i svaka mlada zena- zelim samo najbolje za sebe. Ali sam i jako zahtjevna- ne zelim nikakvu losu informaciju na mojem licu.Zato jako vodim racuna da krema podrzava te moje zahtjeve.  Odusevljenje! Stvarno opravdano.
Moja brada- pokazuje malo zadrzavanja vode. Brada iscitava i  stanje bubrega. Sutradan - kompletna koza lica dise! Na bradi nemam natecenost, a cijela koza lica je mekana, podatna i pokazuje svjezinu. Svakako ju nastavljam koristiti, te ju rado preporucujem svima.

Valentina ,vizazistica

U svakodnevnom radu koristim kvalitetnu kozmetiku da bih osobama koje traze moje usluge sminkanja dala najbolje.Vazno- da je Proizvod prirodan, da odgovara svima i da nema alergijskih reakcija, da podnosi sminku tj da djeluje dobro kao podloga. Aprotie Circe Serum i LU kremu Aprotie Circe sam koristila za podlogu kod mlade osobe koja ima problematicno lice. Za vrijeme nanosenja kreme osjetila sam pod rukom da se lice osvjezava i dise, da su kretnje lica blage i prirodne, i da se odmah vidi ucinak Aprotie Circe na licu. Osoba je bila zadovoljna ucinkom i osjecajem svjezine koji je bio poslije nanosenja kreme i sutradan!

Posto u poslu koji radim koristim samo vrhunsko, ovaj puta dajem sansu i ovoj fantasticnoj kozmetici Aprotie Circe, jer su mi zadovoljne osobe koje njom tretiram.